TC Tebodin
Jubilea

Jubilea

TC Tebodin bestond in 2012, 25 jaar.
Het 1e Lustrum vond plaats in 1993. Een reisje naar Luxemburg stond in het feestprogramma. Met veel mooi weer, maar zonder de fiets, hebben we genoten van een goed georganiseerde reis.

Het 2e Lustrum werd gevierd in 1997. Een reisje naar Duitsland. Het mooie stadje Schwanheim werd bezocht. TC Tebodin leerde in slot Schwetzingen hoe de wijn smaakt uit de streek.

Het 3e lustrum was is 2002, maar het reisje werd gehouden in 2003. Tijdens het 3e Lustrum bracht TC Tebodin weer een bezoek aan Duitsland. Het plaatsje Güls werd ingenomen door de club Tebodin. Een mooi plaatsje langs de Moezel. Op donderdag 29 mei 2003 begon de reis naar het zonnige Duitsland. Dit keer mocht de fiets wel mee. Op zondag 1 juni werden we weer terug verwacht in Rijswijk. Vanuit diverse verslagen, geschreven door een aantal van ons, is een compilatie gemaakt over deze reis.    

Het 4e lustrum heeft in 2007 plaats gevonden. 22 september was de dag. Vertrek vanuit Rijswijk naar Utrecht voor een rondvaart door het oude Utrecht. Hierna een spektakel in Hilversum. De Dinnershow. Geheel verzorgt een grandioze avond.

Tijdens het 5e lustrum bezocht TC Tebodin Belgie. In het weekend van 18 mei tot en met 20 mei 2012, Gezellig met z'n alle naar Gent. Met als extra bezoeken aan Brussel, Antwerpen en Brugge.

Het 6e lustrum zal op 20 of 21 mei plaatsvinden. Een gezellig samen zijn onder het genot van een drankje, een hapje en veel zeer veel verhalen uit de oude doos. Weet je die tocht nog en ja die andere dan ?? Oja en die ene met die regenbui van 's-ochtens 9 tot en met 's-middags 4 uur.